fredag 11 april 2008

Att komma igång

parallellt.se var en vacker tanke, men längre än så kom det aldrig. I alla fall inte för mig.
Så för att komma igång och försöka etablera / utnyttja denna underbara plattform har jag lovat mig själv att påbörja två personliga följetonger. Ett första inlägg bör komma redan till helgen.

serie 1. Stad av ostad / urban add-on
Det finns så många platser i närmiljön (för mig Stockholm) som har stort potential men som för tillfället är stagnerade, problematiska, underutvecklade eller bara intetsägande. Följetongen är tänkt som en mängd idéskisser (+ kollage / skisser / ritningar) över möjliga tillägg eller förbättringar av befintliga platser. För att inte fastna i prestationsångest låter jag snabbhet gå före klarhet vad gäller tanke. Teori och utförande är sedan öppet för diskussion och kritik.

serie 2. Projekt världen borde känna till
Jag har personligen svårt att hitta bra referensprojekt (om det från min sida beror på kräsenhet eller bara oförstånd är svårt att säga). Här postar jag helt enkelt material kring projekt som jag tycker är spännande, oavsett hur välkända, blasé eller ökända de må vara.

Så, när nu ett första steg ut i bloggosfären är taget hoppas jag kunna hålla lågan uppe, för en stund åtminstone.

// oskar gudéhn

Inga kommentarer: